Om mig

Velkommen til mit farverige univers

Mit navn er Sille Sandell og jeg er glad for at du har fundet vej til min hjemmeside. Her kan du få del af det der foregår inde i mig og hvad der giver mening i min hverdag. Måske det også kan bringe glæde i dit. For mig betyder kunst og kreativitet utrolig meget. Det er både at omgive mig med og at udføre. I ethvert kunstværk er der sjæl og personlighed. Hvis det enkelte kunstværk taler til dig, betyder det at kunstneren evner at tale til dig igennem det. Der vil være værker man ikke kan mærke, og det er så personligt hvad der taler til den enkelte. Derfor er det helt okay at nogle af mine går lige i dit hjerte, hvor andre ikke gør.

Jeg har malet og tegnet så længe jeg kan huske. Jeg har haft en naturlig evne til at skabe ting, fordi jeg har haft lysten. Der har været perioder i mit liv hvor kreativiteten ikke har fyldt meget, men den er altid kommet tilbage. Det tror jeg er fordi den for mig skaber et frirum og et fristed. Jeg blev som 39 årig diagnosticeret med ADHD og der gik det op for mig at et af de tidspunkter jeg kan få lidt fred oppe i mit hovede, er når jeg laver noget kreativt. Derfor er jeg altid vendt tilbage til det kreative.

Jeg elsker natur og især dyr har en stor betydning for mit liv. Jeg kan ikke leve uden dyr i mit liv. Derfor er det ofte dyr jeg maler og tegner.
Jeg har dog fundet ud af at kunst har brug for en modtager og at jeg gerne vil vise andre hvad jeg har på hjerte. Derfor har jeg skabt Colors by Sandell. Her kan du købe mine værker, men du kan også melde dig til kurser hvor du får hjælp til at finde din egen kreativitet. Mine kurser er ikke kun for dem der kan en helt masse i forvejen. De er ligeså meget for dem der har lyst til at komme igen med kreativiteten.

Jeg holder til i Ebeltoft på Djursland og her holder jeg kurser, men jeg rejser ligeså gerne ud i landet. Vil man booke mig til et kursus, så send mig en mail

Gå i gang med at taste din søgning herover og tryk enter for at søge. Tryk ESC for at annullere.

Tilbage til toppen